DETOKSIKACIJA ORGANIZMA OD TOKSINA

13.04.2014. 11:05

Aqua detox medical  3500  - medicinski uređaj

Jedan od modernijih načina korištenja energetske medicine je i upotreba Aqua Detox Medical, revolucionarnog uređaja za pomoć pri detoksikaciji i podizanju razine energije u tijelu.


Pročitaj više...

DESTILIRANA VODA

12.04.2014. 16:02

Koliko je važna kvaliteta vode koju pijemo i kakvu bi vodu trebali piti? 
Za destiliranu vodu se negdje govori da nije dobra kao pitka jer odstranjuje minerale iz tijela, da šteti staničnoj osmozi, da su minerali u vodi važni zbog električne vodljivosti...

Pročitaj više...

Dr. RAYMOND RIFE - ZNANSTVENIK KOJEG JE UNIŠTILA "FARMACEUTSKA INDUSTRIJA"

10.04.2014. 22:07

Doktor Royal Raymond Rife, sjajan znanstvenik, rodio se  1888 godine. Nakon što je završio studije u John Hopkinsu, radio je na razvijanju nove tehnologije koja se sada koristi u optici, elektronici, radiokemiji, biokemiji, balistici i avijaciji. 

Rife je skoro sam razvio novu znanost - bioelektričnu medicinu, odnosno danas nazvana Biorezonantna medicina, sa kojom i mi puno radimo (Zapper), a temeljila se na znanstvenim radovima genija Nikole Tesle. 

Pročitaj više...

ZAPER - ELEKTRONSKI ANTIBIOTIK

09.04.2014. 16:42

ZAPPER - "Ljekovite frekvencije"

Ljekovito djelovanje određenih frekvencija, struja niskog intenziteta na organizam prvi je ustanovio Nikola Tesla. On je otvorio put razmišljanjima i istraživanjima koja su dovela do vrlo konkretnih rezultata. Jedna od znatno kasnijih posljedica njegovih eksperimenata nesumnjivo je i već čuveni "elektronski antibiotik" dr Hulde Regehr-Clark, popularno nazvan "Zapper".


                       

Pročitaj više...

INFORMOTERAPIJA

08.04.2014. 08:57

Informoterapija...

... je revolucionarna metoda liječenja čiji je začetnik dr.Z. Skripnjuk.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti